Kategorier
Politiska tankar

Att få en allergisk reaktion

20120903-092305.jpg

Det är alltid skönt att göra sig fin. Igår färgade jag håret och allt var bra. Men idag blossade jag upp som en tomat. Skinnet spände, öronen hettade och jag såg ut som om jag hade bränt mig i solen. Allergi var ett faktum. Jag ringde sjukvårdsupplysningen och de tillsammans med mina kollegor sa – åk in akut till sjukhuset. Och här är jag nu. I väntan på att tabletterna ska verka och allergin ska lägga sig.

Det är ju helt sjukt egentligen. Hur korkad kan man bli? Jag lever och äter ekologiskt till 99% av dagarna och när jag vill bli fin så använder jag kemikalier. Det här får bli en läxa. Nästa gång som jag ska fixa håret så går jag till paus i Halmstad där de använder ekologiska produkter. Hemmafärgningar har sett sina sista dagar. Aldrig mer säger jag!

Over and out från Viktoriakliniken i Halmstad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *