Kategorier
Blogg Hälsa

Träning med Magnus!

Nu har det hänt – Magnus och jag tränade ihop!

Magnus Gustafsson (Stockholm) som jag har coachat bland annat via min podcast var på besök i Halmstad för att jobba med volleybollen som spelas i helgen. Och innan det var dags för honom att bege sig till Halmstad Arena så rev vi av ett gympass på Gladius. 

Jag hämtade Magnus på hans hotell i stan och därefter hängde vi på låset tills gymmet öppnades. Vi var först in och vi körde ett riktigt bra axel- och bicepspass. Magnus ger alltid 110% på alla pass som jag ger honom och ohboj har det gett resultat. Visst har han liksom alla andra haft svackor. Men det är väl det som gör honom till den han är, han ger inte upp. 2015-05-30 09.08.51

Magnus har på ett år åstadkommit en otrolig förändring med sin kropp. Nu är det ju så att allt vi har jobbat med har inte varit enbart kropp. För man kan inte få en hållbar kropp utan en sund knopp. Kort och gott, lika mycket som vi har jobbat med upplägg kring kost, träning och vila så har vi jobbat lika mycket med vanor, förändringar, mentala förberedelser och mycket mer. Som coach så lär jag mig oerhört mycket av alla mina klienter. Och det gör mig väldigt ödmjuk inför de uppdrag som jag får. En av mina största personliga tillgångar för att lyckas som coach är att jag faktiskt lyssnar på de människor som jag jobbar med. Och det är oavsett om jag är lärare eller coach. Människor har mycket att lära av varandra och det är ett sånt slöseri att inte ta sig tid att lyssna.

Jag tror att anledningen till att Magnus har lyckats så väl är för att vi har gjort det här tillsammans. Han har aldrig behövt känna att han är ensam. Utan han kan alltid slänga iväg ett sms eller ringa mig, och det har han gjort. Men det krävs fler komponenter för att det ska gå bra och det är att jag har haft 100% tillit till att han gör det han ska. Och har det spårat ur så har jag varit noga med att följa upp och få honom på banan igen. Och detta har alltid skett i dialog. För vi båda två vet vilka roller vi har.

Det här ska inte bli ett långt utlägg om tekniker bakom framgångsrik coachning utan det är att lyfta de fantastiska resultat som Magnus har fått.

2015-05-30 10.35.30

 

 

Vill du höra alla avsnitt som vi har spelat in på vår podcast? Gå in på länken via iTunes så finns alla där till ditt förfogande.

https://itunes.apple.com/se/podcast/justlotta-holistic-health/id893210810?mt=2

JustLotta_webb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *