Kategorier
Blogg Hälsa

Sund Stark Smart- äntligen öppet!

Sund Stark Smart är äntligen öppet och jag och Emma gick på den helt fantastiska invigningen. Det är otroligt härligt att gå in i en helt ekologisk mataffär som fortsättningsvis kommer att utvecklas vidare till ett hälsocenter.

Maria hälsade oss glatt välkomna och vi fann oss direkt bland alla härliga grönsaker, nötter och hygienartiklar. Och att kunna får mysa bland hyllorna och få en härlig energi från omgivningen är så underbart härligt.

Jag uppmuntrar nära och kära, vänner och bekanta att besöka Sund Stark Smart som ligger på Klammerdamsgatan mitt inne i centrala Halmstad. Vill man besöka deras hemsida så gå in på den här länken:

http://www.sundstarksmart.se

Sund Stark Smart drivs av Maria Eklund och Kristina Carlsson och jag ser med spänning framemot yogapassen med Kristina till hösten.

2014-08-30 11.36.32

 

Ni kommer att träffa mig, Maria och Kristina på Ekodagen som är på Galejan i Halmstad den 20/9. Jag kommer att dels stå i min monter och dels så kommer jag att hålla i en presentation på 20-30 minuter. Så, kom och träffa mig. Kom och träffa oss!

ekodag2014_version5_0001

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *