Kategorier
Blogg Hälsa

Skribent på Fitnessguru Magazine!

Hej!

Det är måndag och en ny vecka har startat. Många har jobb, familj, träning och mycket mer på sin agenda. Och för mig är det precis som för er andra. Många järn i elden och det är full fart från morgon till kväll.

Då flitens lampa ofta lyser i Zsoldos hem så har jag fått ett nytt uppdrag. Och det är med glädje som jag kan informera er om att jag nu är Skribent på Fitnessguru Magazine med en artikel i veckan. Det är otroligt roligt att få möjligheten att skriva och utvecklas som person och hälsocoach. Och jag kan pricka av ett av mina delmål som jag har satt upp.

I min första artikel så tar jag upp ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat nämligen STRESS. Och det är ett ämne som jag kan skriva hur mycket som helst om. Men jag försökte att hålla mig kort och informativ. Jag hoppas att ni ska gilla den när den går i print!

lov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *