Kategorier
Blogg Hälsa

Sammanfattning – Ekodagen

Glad, trött och väldigt nöjd är det som kommer till mig när jag tänker på Ekodagen som var nu idag.

När jag kom till Galejan i Parken klockan 09.00 så var alla redan igång med att ställa fram sina produkter och ordna sina presentationer. Och som tur var hade vi vädret med oss. Solen strålade och alla var på gott humör.

2014-09-20 09.21.40

Vi stod utomhus och besökarna fick gå runt bland alla utställare, gå på modevisning, klädbytaredag och lyssna på föreläsningar. Däribland min föreläsning. Jag höll mig ganska kort om Holistisk hälsa (30 minuter) och när jag var klar så kom mer eller mindre alla i publiken fram och berättade hur bra de tyckte att den hade varit. Många var sugna på att komma och lyssna i nästa vecka då jag föreläser på Studiefrämjandet, andra ville boka in 1-1 coachning.

Det är alltid väldigt givande att komma ut och prata med människor i mitt yrke. Det skapas en helt anna känsla än att bara anlita mig via min hemsida.

Sedan hade jag turen att träffa några klienter som med glatt humör berättade om sina framsteg. Och stolt så måste jag få citera en då jag sa; ”Du strålar verkligen idag” svar ”ja, du har ju förändrat mitt liv”. Jag fick en sådan tacksamhetskänsla av dessa ord och jag fick gåshud över hela mig.

Min föreläsning handlade om Holistisk Hälsa med korta anföranden om de sex olika fokusområden som vi jobbar med som coacher.

2014-09-20 14.38.33

2014-09-20 14.36.39

 

 

Jag vill tacka alla fantastiska människor som kom, alla som stod som arrangörer och alla nya i mitt nätverk. Jag är otroligt tacksam för att jag fick vara med och vara en del av er dag.

 

lov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *