Kategorier
Blogg Hälsa

PICP Level 1 and Leigh Brandon

London- Manchester-Sverige på 5 dagar!

Vem har sagt att livet är händelselöst? Ja, just det! Det var ju jag när jag bodde i huset på landet nere i Skåne. Men det tog en dag tills jag var mitt i livet självt igen. Och snacka om massor med intryck och känslor på högvarv.

Min första resa gick till London. Och efter att planet hade landat så tog jag tunnelbanan till mitt hotell. Och 1 1/2 timme senare var jag hos Sally Moss och vi tränade Olympiska lyft. Jag fick mängder av tips och efter träningen så fick jag även en intervju med henne.

Jag fick träna på ganska lätta vikter för att få rätt teknik. Och trots att jag hade rest hela dagen så fanns det lite styrfart i musklerna.

Efter att jag hade tränat och äntligen kommit till mitt hotell så var det dags att sova i ett par timmar. Jag sov till klockan 03.40 och därefter fick jag ta en nattbuss till Heathrow Airport för att ta flyget till Manchester. Väl där så träffade jag en vänlig man som visade mig vägen till gymmet. Vi skulle vara på Lifestyle Fitness som ligger på Deansgate. Ett väldigt trevligt gym. Där hade vi två dagar med utbildning för att bli certifierade PICP 1.

1655390_641612572542502_1513866339_o

Tjejer kan göra perfekta Chin Ups!

ben

Här coachar jag en kollega!

DSC00813

A Great Team!

DSC00708

Våra instruktörer visar oss bra teknik!

DSC00786

Vi jobbade två och två för att både vara klient och coach. Det var väldigt lärorikt!

DSC00806

Som coach måste du ha koll på allt som din klient gör. Här är två väldigt duktiga coacher som är bosatta i England.

1523309_641613142542445_319214160_o

1518331_641613085875784_5750137_o

När jag sedan hade åkt tillbaka till London så hade jag ytterligare två möten. Jag skulle träffa Leigh Brandon. Leigh är en absolut fantastisk coach som jobbar utifrån principer som Paul Check har utformat.

Jag lyckades komma försent till gymmet för det var tunnelbanastrejk i London. Och Leigh var en ängel som gav mig en hel timme ändå. Och vi fick en riktigt bra och lärorik diskussion om Metabolic Typing. Metabolic Typing är den sortens matfilosofi som jag själv har. Och vi kommer att ha fortsatt kontakt.

DSC00828

Och kort därefter så var planen att köra ett benpass med den fantastiske Phil Learney. Men min hjärna hade på något sätt gått på semester. Och det hade den nog gjort innan jag kom till London. För när jag skulle ta mig dit så hade jag skrivit upp fel gym. Så jag åkte inte till det i Mayfair som han är på. Men snäll som han är så får vi ta ett samtal på Skype. Och som ni kan se på bilden ovan. Att resa och att ha många möten tar på energin. Så trött, tröttare och tröttast syns i mina ögon.

Men en glad Lotta tog flyget hem på fredagsmorgonen. Med ny energi och inspiration så finns det otroligt mycket att utforska och uppleva i livet.

PICP Level 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *