Kategorier
Blogg Hälsa

Lite självdistans tack!

Söndag var det ja!

Tänk vad tiden går och om drygt en vecka så är vi inne i marsmånad. Och snart blir det förhoppningsvis lite varmare. Mitt sportlov som jag har haft har haft varierade temperaturer från blåst och regn, blåst och snö, storm och lite sol till vindpustar och grådaskigt. Så jag ser framemot att det ska bli mera sol och lite mindre regn och kanske någon dag utan en massa vind. Men å andra sidan så bor jag på västkusten och hur skulle det vara att bo här utan vinden liksom?

Jag och Larissa älskar våra långa promenader i skogen. Och idag ville vi se älgfamiljen som vi är så fascinerade av. Så vi gick runt på lite alla möjliga stigar och tillslut så hittade vi dem. Och det är så härligt att på avstånd få se sådana majestätiska varelser i sin rätta miljö. Hjärtat slår lite extra fort och vi vände efter ett par minuter för att inte störa dem.

Och nu när jag har kommit hem så började jag reflektera lite över det som jag skriver här på min hemsida/blogg. Det är en salig blandning och ibland tar jag mig själv på ett jäkligt stort allvar. Jag kan ha svårt att slappna av och bara vara för jag ska ju vara så jäkla duktig hela tiden. Det är väl någon form av flyktbeteende tror jag. Att fly från en annars grå och trist vardag. Jag tror att vi alla har någonstans som vi flyr till då och då i våra liv. Och jag tror att vi flyr till olika saker.

Jag har funderat på vad JustLotta står för. Och för mig är det egentligen solklart. Men jag vet inte om jag alltid är så bra på att förmedla det.

En Hållbar Livsstil som passar dig

Alltså inte en hållbar livsstil som passar mig och mina mål. Utan dig och dina mål. Min filosofi är:

Vi tar oss till målet tillsammans, i den takt som krävs, för att du ska få ett hållbart resultat.

Jag vill ha 100% kundnöjdhet varje gång. Och det kan väl kanske tendera till att jag ibland blir lite överambitiös. 

Så därför så tänkte jag låta mig själv och dig som läsare bli lite underhållen av min vän, mentor och kollega JP Sears. Jag och JP planerar en Podcast i vår som kommer i tre avsnitt. Och vi har nött och blött olika förslag för att hitta något som passar dig som lyssnare. Men tills dess. Lite självdistans bitte:)

 

JustLotta_webb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *