Kategorier
Blogg Hälsa

Kändis för en dag!

Hallandsposten och Halmstadpodden!

 

När jag vaknade imorse och gick upp, så blev jag lite förvånad över att HP låg på mattan innanför dörren. Jag reflekterade lite snabbt över att, det kanske är så att det är idag som reportaget om mig kommer. Nyfikenheten tog tag i mig och jag slet upp tidningen. Och där var det. På en helsida; Lotta och Larissa.

Min vän Catharina hade hört av sig till redaktionen på Hallandsposten utan min vetskap och tipsat om mig. Snacka om förvåning när de hörda av sig och ville göra ett reportage.

Jag och Larissa förberedde oss och så dagen innan min födelsedag så dök de upp. UllaMi med sitt block och efter 40 minuter kom även en kameraman.

Så här blev artikeln:

2015-04-20 06.01.21

 

Jag känner mig så otroligt tacksam för att jag fick vara med och jag trodde aldrig att det skulle bli en helsida om mig i den lokala tidningen. Jag vet att jag jobbar hårt och att jag alltid gör mitt bästa. Och även om jag hoppas på att jag ska få cred för mitt arbete så är det inget som jag förväntar mig. Och nu menar jag cred i bemärkelsen att vara med i media osv.

För ett x-antal månader sedan så var jag med i Halmstadpodden. Det avsnittet är nog lite mer tårdrypande än det här. Och det är mer av en fördjupning i vad jag har kämpat med genom åren. Och varför hjärtat sitter till vänster.

3bd1lV-Z_400x400

Fredrik Nyström som driver Halmstadpodden och jag träffades en gång i höstas och spelade in ett avsnitt som för mig stundtals var väldigt känslosamt. Det är blir väldigt naket att berätta så om sig själv som jag gjorde den där dagen. Men det är samtidigt även väldigt befriande. Lyssna på avsnittet nedan och besök även Halmstadpoddens hemsida och lyssna på fler Halmstadprofiler.

http://www.halmstadpodden.se/2014/11/20-lotta-szoldos.html

Himla coolt att avsnitt #20 är med mig och den 20/4 så kom det här reportaget.

2015-04-20 10.44.46

Jag tycker att det är så roligt det här och jag har gått med ett leende på mina läppar hela dagen. Det känns lite som julafton faktiskt. Så resten av kvällen så ska jag bara njuta av allt det här härliga.

Tack alla som har sagt så fina saker, kramat mig, och uppmuntrat mig. Jag älskar er allihopa och var och en finns i mitt hjärta. Jag är så glad över att få vara en del av era liv. Och jag är väldigt glad över att ni är en del av mitt.

JustLotta_webb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *