Kategorier
Blogg Hälsa

Höst

Ett Sverige med fyra årstider!

Det är otroligt hur vädret kan påverka oss. Igår lördag så var det varmt, jag kunde gå i shorts och åka till Malmö i solsken. Idag har det varit regnigt, blåsigt och ganska ruskigt väder. När mörkret kommer fortare så tänder vi ljus, pratar lugnt och stilla med varandra och myser in de mörkare årstiderna.

Det är mörkare på morgonen när man går upp och det mörknar snabbare på kvällen. Gör det att du väljer bort vissa rutiner som du har haft tidigare? Blir du omotiverad till att gå till gymmet för att det är så mörkt ute? Struntar du i den hälsosamma maten för att badsäsongen är över? Latar du dig mer än du skulle ha gjort då du har mer dagsljus?

Många sjukdomar drabbar föräldrar till barn som går på förskola. Ett tips från mig är att köpa riktigt bra probiotika med många miljoner bakterier. Du vill ha så mycket motståndskraft som du bara kan. Jag beställer alla mina kosttillskott från USA. Kontakta mig för konsultation om vilka som du behöver.

Jag känner mig grymt motiverad till att gå till gymmet. Efter kursen i olympiska lyft så bara spritter det i kroppen och jag längtar till nästa pass. Olympiska lyft som ryck och stöt är så grymt bra helkroppsträning och jag går inte på tungt utan just nu jobbar jag med teknik och många set. Jag får ibland stoppa mig själv för att inte slänga på 10 set per övning. För det är så jäkla roligt.

22

 

Vi ses på gymmet! Tänd nu ett ljus och njut av höstmörkret:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *