Kategorier
Blogg Hälsa

Födelsedag!

Hej!

 

Nu tar våren ytterligare kliv emot sommaren och för varje solstråle mot min hud så blir jag gladare. Tänk vad mycket en boost av vitamin D kan göra för en.

Igår så fyllde jag år och det känns som att jag är på en bra plats i livet. Jag är 35 år gammal och mer nyfiken än någonsin tidigare. Jag trivs väldigt bra i skolvärlden och med mitt lärarjobb. Jag växer och lär mig för varje ny klient som jag får. Och ju längre som jag jobbar med mina ”gamla” klienter desto mer lär jag mig av dem med. Det är som en guldgruva för en nyfiken person som mig själv.

Jag blev firad av nära och kära jag känner en enorm tacksamhet. Så, tack!

Jag har haft en del för mig på sistone och en sak som jag är väldigt stolt över är att jag ingår som medarbetare på Strength Sensei. Jag har ingen framskjuten position, utan jag översätter artiklarna som Charles Poliquin skriver till svenska. Gå in och kika på hans hemsida här: http://www.strengthsensei.com Jag har två artiklar som ligger i min pipeline som ska in inom kort. Och det är ruskigt roligt att vara en del av en så framgångsrik coachs verksamhet. Och jag har för avsikt i min nästa utbildning att gå http://www.strengthsensei.com/fundamentals-of-program-design/ Jag vill alltid lära mig mer och jag har gått PICP level 1 tidigare. Men nu har Charles bytt företag och jag hoppar nog hellre på tåget där. 

Annars så blev jag intervjuad av Hallandsposten och sidorna Folk & Familj i torsdags. En vän hade utan min vetskap tipsat om mig och då blev jag kontaktad. Så, Ullami från HP tillsammans med en fotograf kom hem till mig och gjorde ett ganska långt reportage om mitt liv och vad jag brinner för. Behöver jag säga att jag vill; motivera, inspirera och hjälpa andra människor att växa? jag hoppas att det framgår tydligt i allt jag gör:)

Så, helgen kommer att bli bra. Den har ju startat med ett leende på läpparna i alla fall:)

JustLotta_webb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *