Kategorier
Blogg Hälsa

examine.com

Hej!

Jag älskar att lära mig nya saker hela tiden och för ett antal månader sedan så köpte jag ”the stack guide” från www.examine.com . Det var nog ett av de bästa köpen som jag har gjort. För många inom fitnessindustrin är ganska pålästa på bland annat nutrition och kosttillskott, men med tanke på hur mycket fake information som finns där ute så är det bäst att hålla sig uppdaterad. Och jag har gått igenom hundratals studier om kosttillskott via böcker och pubmed.com . Men det som gör examine.com till världsledande är att de har sammanställt all research åt en. Det betyder att du inte behöver lyssna på skitsnack från någon ”Guru” som tror sig veta allt. Eller försöka att filtrera och förstå den ena forskningen efter den andra på pubmed. Utan via examine.com så får du informationen till dig rätt och slätt på ett lättförståeligt sätt och du behöver inte lägga tusentals kronor på kosttillskott som inte fungerar.

För en lekman som inte är insatt i det hela med hormoner, metabolism, träning osv så kan det fortfarande vara lite för avancerat. Och det är väl här som det är bra med rådgivning från en coach som mig själv. Grundaren till sidan som vill vara anonym och jag lärde känna varandra för ett tag sedan. Han har människor som Arnold Schwarzenegger i sin krets av rådgivare för företaget och de blir omnämnda i olika fitnesstidningar hela tiden.

Det är väldigt många stora inom fitnessindustrin som Phil Learney, Mike Demeter, Nick Mitchell, Charles Poliquin som hyllar den här sidan då den inte består att påhittade ”expertråd” utan de vet vad de talar om.


Jag har pratat med grundaren  om att få med hans kollega Kemal i min podcast, och eftersom de har mycket att göra nu så ser det ut som att det kan bli en intressant intervju efter nyår.

Ta er en titt och förstå denna guldgruvan som alla talar om.

JustLotta_webb

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *