Kategorier
Blogg Hälsa

Dags för ett nyårslöfte?

Snart är det dags för nyår och alla vill bli en bättre version av sig själva. Jag är inget undantag.  Det är viktigt att ha mål och delmål i livet. Det blir liksom lättare att navigera sig fram i det som annars kan upplevas som en dimma.

Jag brukar skriva ned fem mål som jag vill uppnå. Jag skriver hur jag ska göra och när målen ska vara nådda. Och under året som har gått så har jag fått det som jag ville. Dessvärre så visste jag nog inte vad jag ville. För det blev liksom inte som jag hade tänkt mig. Och det händer nog fler människor än mig. Det jag har lärt mig av det är att: Det är lätt att önska sig att man vill ha det på ett visst sätt. För det är en fantasi som man har. Men när man sedan får det som man hade önskat sig. Så var det inte vad man egentligen ville ha.

Det jag dock tror att de flesta vill ha är en bra hälsa. Och du liksom alla andra behöver en coach. Jag själv har en coach som hjälper mig. Och det är viktigt att våga be om hjälp och att faktiskt investera i sig själv. För vem ska annars göra det?

Därför har jag nu ett erbjudande för dig som vill ta tag i livet efter jul och nyår.

De första tio som vill satsa på att göra en förändring så finns det möjlighet för en att göra en resa med mig. Den här personen finns med i en dragning som jag gör vid en videoupptagning som sedan läggs upp på Youtube.

Så här funkar det:

1. När tio har anmält sig till 3 månader med mig, så dras en till Resan (vid kontakt så skriv att du är intresserad av resan)

2. Den som är med i Resan startar upp sin blogg på min hemsida, för familj och vänner att följa.

3. Den som gör Resan får Coachning för halva priset under 3 månader. Och vi tar bilder, mått och producerar resultat kontinuerligt.

När resan är avslutad är min förhoppning att Du kan så mycket att ditt liv fungerar utan mig:)

Klicka på länken för att se erbjudandet!

Hitta den livsstil som passar dig och ditt liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *