Kategorier
Hälsa

Dags att börja att träna igen!

Två veckor utan träning och motivationen är nu tillbaka!

Håglösheten har nu gått sin väg och tillbaka är nu energin. Kan väl säga att det var välbehövligt. Det blev ju en rejäl omställning med nya jobbet och pendlingen. Jag gillar gymmet i Tomelilla för dess litenhet och att det är så okomplicerat.

Men nu när det går mot ljusare tider, PICP 1  med Theory och Technical exams är avslutade och jag börjar få ordning på Svenska B. Ja, då släpper ju en del stress som kommer från min inre press. Och jag har varit lite av en hycklare som förespråkar att man ska stressa av och sen har jag själv hållit på med en stressad tillvaro. Men jag är inte sämre än att jag kan leva som jag lär. Jag har sagt nej till radiojobb under våren på grund av arbete på annan ort. Något som satt långt inne. Men jag kan inte vara på flera ställen samtidigt utan det viktigaste är att jag rår om mig själv. För hur ska jag annars kunna hjälpa andra i min professioner som lärare och Holistic Health Coach?

Jag tycker att det är viktigt att finna en balans i livet. Och det kan vara svårt att säga nej eftersom det man gör är så roligt. Och jag upplever att jag är en av många som känner så. Och det är viktigt att våga ta strid för sig själv och inte följa lemmeltåget över stupet bara för att ”alla andra gör ju så”.

Start With Yourself

Author Unknown

When I was young and free and my imagination had no limits, I dreamed of changing the world.

As I grew older and wiser, I discovered the world would not change, so I shortened my sights somewhat and decided to change only my country. But it, too, seemed immovable.

As I grew into my twilight years, in one last desperate attempt, I settled for changing only my family, those closest to me, but alas, they would have none of it.

And now as I lie on my deathbed, I suddenly realized: If I had only changed myself first, then by example I would have changed my family. From their inspiration and encouragement, I would then have been able to better my country and, who knows, I may have even changed the world.

Ha en fin dag kära vänner!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *