Kategorier
Blogg Hälsa

Att tanka energi och se ljuset i tunneln

Alla möts vi av motgångar i livet. Men vi är själva delaktiga i att vara ett offer för omständigheterna. Jag valde att vara offer för omständigheterna och jag har även valt att inte vara det.

Vad är lycka?

Är det att tjäna mycket pengar och att vara framgångsrik?

Är det ha nära relationer till nära och kära?

Är det att resa och se världen?

Jag har inte svaret för alla människor. Men jag har svaret för mig. Och för mig är det en kombination. Att tjäna pengar på andras olycka och där du hela tiden strider mot människor som faller offer för din törst på pengar kommer aldrig att ge dig en lycka som du söker.

Att inte kunna säga nej till människor för att vara rädd för att man ska förlora dem kommer inte heller att göra dig lycklig då du återigen tappar bort dig själv.

Jag tror på att man samlar kraft hos varandra. Och att man är lyhörd och tar sig tid för att lyssna. Vi är många som tränar på hur vi ska skriva och hur vi ska tala, men få lär sig hur man ska lyssna. Och inte bara lyssna och nicka och vänta på att få ta ordet. Utan att lyssna empatiskt och vara förstående. Nu menar jag inte att man ska sympatisera med allt bara för att man är empatiskt. Utan där får man själv lära sig att dra gränsen.

DSC00537

Även om livet är tufft och man bara vill krypa ned under en filt och inte ge sig ut och ta tag i sitt liv. Så tro på dig själv och tro att solen kan bryta igenom ett tjockt molntäcke. Våga ge av dig själv. Och våga önska dig det som du vill ha.

DSC00548

En rask promenad i kylan kan göra underverk

DSC00557

Och efter en rask promenad så åker jag till gymmet och tränar med lite positiva människor. Idag hade jag äran att få pepp ifrån Mats Leihed och Dennis Jönsson på Gladius i Halmstad.

DSC00552

Mats brukar alltid säga att han gillar när det gör ont. Så jag fick honom att köra den sista när han inte hade något mer att ge i en benövning.

DSC00583

Och för min del är det nu 3 månader kvar tills jag ska ha nått mitt mål och så här är formen just nu.

DSC00566

Ladda med kärlek och förståelse och livet blir mycket roligare. Och be om hjälp när livet känns tufft. Att investera pengar och tid i en bra coach kan göra det lilla extra för den livskvalitéen som du söker uppfylls. För ibland behöver vi någon som hjälper oss att hitta nyckeln till ett hållbart liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *