Kategorier
Politiska tankar

Att så lite kan göra så mycket…

När man befinner sig mitt uppe i livet och regnet faller ned över Halmstad, så tänker man inte alltid på att det som man gör för andra utan att tänka på det, faktiskt kan betyda rätt så mycket. Idag hade jag en sådan dag. Det är de där små tillfällena i livet som bara sker utan att det låg massor med planering bakom. Det häftiga med att sånt här händer är ju att det smittar av sig. När man gör någon glad så blir man själv glad. Så just nu går jag runt och är rätt glad över att jag egentligen inte gjorde så mycket, men att det lilla jag gjorde, gjorde någon annan glad.
Kanske var inte där här mycket att blogga om. Eller så var det precis det som jag skulle blogga om idag:)?

Det är inte alltid det stora som betyder något. Det är de små sakerna som gör att vi känner att vi räknas som människor! Det är den erfarenheten som jag ska ta med mig idag. Och kanske ska jag tänka till en gång extra. Det var roligt det här!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *