Tjänster

Coachning privatperson –

Varje tillfälle för coaching är olika från klient till klient. Men väljer man att jobba med mig utifrån sina olika behov. Ingen coachning är den andra lik. Tillsammans lägger vi upp strategier för att få livet på rätt köl utifrån dig och dina behov. Behöver du hjälp med att få ordning på din sömn eller dina hormoner så tar vi itu med det. Behöver du jobba med att minska din fettprocent så gör vi det. Tränar du för ett särskilt tillfälle så utgår vi från det. Du som klient står i centrum när du jobbar med mig.

För att du som kund ska få ut det som du behöver så använder jag mig av sms, dropbox, mail, telefon, google drive och mycket annat. Det som passar dig bäst helt enkelt. Jag är väldigt flexibel och kan arbeta på många sätt.

Konsult för företag –Kontakta mig för en offert

Som konsult hjälper jag till med att skapa ett bra personalklimat på olika sätt. Ni har problemen och jag har lösningarna. Kontakta mig och jag skräddarsyr det som passar er!

Föreläsningar – Jag har genom åren hållit i ett antal väl genomförda föreläsningar på bibliotek, föreningar och organisationer. Alla finns inte publicerade här på hemsidan utan det är bara ett axplock. Som kund vet du att jag levererar 100% kvalitét utifrån era önskemål. Jag har all utrustning som behövs för att hålla en powerpointpresentation med egen projektor. Jag har fått höga betyg på mina föreläsningar med väldigt nöjda kunder. Ett projekt där jag har varit inspiratör kommer att presenteras inom kort med både film och foton.