1-1 Coaching

1-1      Coachning

 

För vem är detta till för? Hur gör man? Varför 1-1 coachning?

1-1  coachning med Charlott Zsoldos är utformat för att hjälpa till och stötta olika människor där de befinner sig i sina liv. Coachningen kan ske på många olika sätt och ha olika syften. För att nämna några anledningar till att man söker mig är för att:

 

  • Jobba med stresshantering
  • Komma underfund med matbeteenden
  • Svårigheter med sin kropp
  • Vägledning i stora och små frågor i livet
  • Utveckla goda vanor för en hållbar livsstil
  • Styrketräning
  • Sköldkörtelproblem
  • Leaky Gut

 

Listan ovan är bara en fingervisning för den som undrar över hur jag kan bistå med mina kunskaper. För Coachning vill jag att ni kontaktar mig under fliken ”Kontakta mig”. Där fyller ni i fälten så att jag kan kontakta er. Därefter ser vi över era behov och bestämmer hur vi ska gå vidare. Jag finns i Halmstad. För andra så finns jag tillgänglig via telefon eller Skype.

Några klienter behöver mycket vägledning och vi jobbar långsiktigt tillsammans i ungefär tre månader (se prislistan). Andra behöver bara komma på rätt köl och då blir det en eller kanske två träffar/samtal (se prislistan). För de kunder som genom mina samarbetspartners får ta del av kampanjer så finns det en annan prislista.

Det som är bra med 1-1 coachning är att jag utan några andras inblandning kan ge dig min fulla uppmärksamhet och vi kan tillsammans söka svar på de frågor som spökar hos just dig.